Omschrijving

Op een schitterende woonstand nabij het centrum is deze ruime 2-onder-1-kapwoning gelegen op een perceel van 364 m2. Een woning met aanbouw waarin de keuken is gesitueerd. Een mooie woonkamer qua grootte en lichtinval. Een grote en zeer complete badkamer. Een geïsoleerde garage/schuur van circa 50 m2. Dit zijn een aantal kenmerken behorende bij deze woning, en er is meer......

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met laminaatvloer, meterkast (nieuwe groepenkast), provisiekelder en gemoderniseerd toilet met wandcloset en geheel betegeld. De nu L-vormige straatgerichte woonkamer (voorheen 2-tal kamers) is voorzien van een laminaatvloer, tuindeur en houtkachelaansluiting. Vanuit de woonkamer is er een mooi vrij zicht over de eigen royale voortuin en aangrenzend openbaar gebied. De lichtinval is perfect! Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met o.a. veel glas zodat er veel licht in de keuken kan komen. Er is een zeer complete -2 delen- keukenopstelling met o.a. een 5-pits fornuis met oven, schouw, combi magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, koffiemachine, carrousel en kunststof werkblad.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer en wasruimte -in de voormalige doucheruimte- met alle witgoed aansluitingen, cv ketel en geheel betegeld. De ouderslaapkamer is circa 3.80 x 3.70 m. en voorzien van laminaat. De andere slaapkamer is circa 2.60 x 3.80 m. en heeft een vaste kast, een laminaatvloer en toegang tot het balkon. En dan de badkamer! Met recht een "kamer". De afmeting is circa 3.25 x 3.08 m. en de indeling is met een dubbele wastafel, whirlpool, wandcloset, handdoek radiator en inloop doucheruimte met stort- en handdouche. De wanden zijn geheel betegeld en er is vloerverwarming. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping.

2e Verdieping:
Zolderruimte c.q. slaapkamer met wastafel, laminaatvloer, verwarming en een 2-tal dakramen.

Garage/schuur:
Een ruimte van 50 m2 in/nabij het centrum van Drachten komt men niet zo vaak tegen. De garage is circa 6 x 8.5 m en is volledig geïsoleerd en voorzien van een (geïsoleerde) betonvloer, 2x dubbele deuren, verwarming en elektra. Prachtige ruimte voor hobby, opslag, stalling e.d.

Tuin:
De voortuin is circa 13 m. lang waardoor de afstand tot de doorgaande weg goed is. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating, borders en goede erfafscheidingen. Ook is er nog een overkapping voor houtopslag, buitenkraan en stenen fietsenberging voorzien van elektra.

ALGEMEEN:
-totaal perceel 364 m2;
-bereikbaar via de voor- en achterzijde;
-alle centrumvoorzieningen van openbaar vervoer tot de schouwburg op loopafstand;
-goed geïsoleerde woning: muurisolatie, dakisolatie en dubbel glas;
-centrale verwarming (badkamer en keuken met vloerverwarming), Remeha Advanta bouwjaar 2008;
-zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren vernieuwd in 2015;
-buitenschilderwerk uitgevoerd in 2013/2016;
-bouwjaar 1956, aanbouw 2008, inhoud 424 m3;
-compleet, klaar voor bewoning en gebruik (woning/schuur).

Voor indeling en maatvoering zie de 2D en 3D plattegronden.

Zie ook de eigen website van deze woning:gaukeboelensstraat36.nl

Belangstelling? Neem een eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Share